Wysłany:
2012-12-20, 23:44
, ID:
1676211
2
Zgłoś
@1PalucH
Jak chcesz adrenaliny to wysmaruj tak samochód staremu, kop adrenaliny gwarantowany.
@Film
Typowe zezwierzęcenie człowieka, znaczą teren jak bezpańskie kundle. A potem prześcigają się w internecie gdzie to oni nie naszczali. Ciekaw jestem dlaczego swoich rzeczy tak nie "upiększają" (samochód, dom)? Domyślam się, że są świadomi tego, że ich bohomazy wglądają jak gówno i nie chcieliby, żeby jakakolwiek ich własność tak wyglądała. Przez te ich bazgroły wiele miast bije swoim urokiem depresji na kilometry. Ci cali graficiarze są na równi z sk🤬ysynami rozbijającymi szyby na przystankach i wyrzucających śmieci do lasu. Bo jak państwowe/publiczne to można to nap🤬lać jak się chce, nie? Otóż k🤬a nie, ja nie chcę, żeby moje miasto było opędzlowane jakimś syfem. Nikt nie chce, tylko ci idioci. A to tylko ich jeszcze bardziej nakręca, bo wydają się, że ich społeczeństwo nie rozumie. Biedni uciśnieni artyści. Dlatego wciskają nam swoją sztukę na siłę i myślą, że przejrzymy kiedyś na oczy. C🤬j im w dupę.
Ludziom z filmu życzę kulki od wk🤬ionego SSmana rozpaczającego nad tym, w co społeczeństwo niemieckie się zmieniło.