"Cookie Monsta - Ginger Pubes" jedena z najzajebistrzych mózgojebczych patatajek jakie było mi dane poznać, a za te wszystkie c🤬jowe komentarze na dubstep serdecznie wyprostowany środkowy palec :* idzcie sobie posłuchać jak Katy Perry nap🤬la na flecie z playbecku czy c🤬j wie czego.
... z poważaniem !
Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my, nie dyskryminujmy ich tylko dlatego, że Bóg ich tak stworzył.
Ok, podsumujmy wasze jakże prawe, jedyne i słuszne wypowiedzi: ludzi o odmiennej orientacji, poglądach innych niż konserwatywne, posiadających włosy a nie łyse pały, a także ludzi, którzy nie są kibolami należy zagazować. Mam dla was, kochani, bardzo dobrą radę... skoro tak lubicie gazować, to zagazujcie się nawzajem
podpis użytkownika
FLY TO LIVE LIVE TO FLY
to znajdz mi jakies ujecie jak, jakis narodowiec(faszysta w waszym domysle) krzyczy na tym marszu zeby kogos gazowac. albo skoncz p🤬lic bo pedala z antify krzyczacego faszysci( w domysle narodowcy) do gazu, masz na tym filmiku. tym ludziom sie juz pop🤬lilo co robia. jak chca dalej walczyc z faszyzmem to pora zaczac walczyc z samym soba, bo jakos na tym marszu nikt nie blokowal pedalskiego marszu niepodleglosci, za to grupa pedalskich faszystow blokowala zwyczajny marsz wolnosci, jakby to polacy byli w polsce ludzmi z marginesu. co to k🤬a ma byc?