Jak w temacie. Wiadomo, że jest kilka dyscyplin które przynoszą nam raczej więcej wstydu niż dumy, ale w Naszym sporcie można doświadczyć również pięknych chwil.
Brakuje mi tutaj meczu Spartak Moskwa-Legia Warszawa 2-3 a przegrywała Legia 2-0 ,dzięki temu zwycięstwu Wojskowi awansowali do Ligi Europy. No i pokonali ruską k🤬ę w Moskwie
"Nic nie smakuje tak jak wrogom zaśmiać się w twarz"
podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
Wielcy ludzie. Przez 10 minut miałem ciarki na całym ciele. Zawsze skromni. Nie pamiętam jakiegokolwiek sportowca który by się inaczej zachował no chyba, że chodzi o naszych gwiazdorów co piłkę kopią dla kasióry. Wszyscy inni zawsze skromni, zadowoleni pomimo porażek. Wielcy ludzie, którzy robią coś z pasją a nie dla kasy! Szacunek dla nich a nie dla tych k🤬iszczy, wielkich śpiewaków jak Doda czy wielkich aktorzynów jak Hanka z M jak gówno co tylko o kasiorze myślą. AVE SPORTOWCY!
Chciałam tylko z żalem zakomunikować, że nasi ubiegłoroczni mistrzowie stracili dzisiaj szansę na udział w turnieju finałowym LŚ przegrywając 3:0 z Bułgarią. Miejmy nadzieję, że za rok pójdzie im lepiej...