autokult.pl/tragiczny-wypadek-kolo-oswiecimia-zoltym-renault-jechalo-t...

Edit: grupa rekonstrukcyjna ze 艢l膮ska
BMW jest tylko nag艂o艣niane przez media - ja nie widz臋 zapiedalaj膮cych bmw- ...li.
Nie wiem na jakiej zapyzialej wsi mieszkasz, ale we Wroc艂awiu i okolicach jest tak, ze widzisz BMW to mo偶esz byc pewny ze cos odp馃がli na drodze. Najgorsze sie robia te SUVy bo coraz czesciej za kierownica siedza dziadki 70+...
BMW jest tylko nag艂o艣niane przez media - ja nie widz臋 zapiedalaj膮cych bmw- na naszych drogach nak馃がiaj膮 skody (octavia, superb), volvo (xc60, xc90- volvo dominuje w statystykach wypadk贸w st膮d wy偶sze ceny ubezpiecze艅), a jak widz臋 toyot臋 prius lub corolle boj臋 si臋 najbardziej i prewencyjnie naciskam na hamulec - nigdy nie wiadomo co odp馃がl膮, mimo jazdy zwykle powoli.
BMW jest tylko nag艂o艣niane przez media - ja nie widz臋 zapiedalaj膮cych bmw- na naszych drogach nak馃がiaj膮 skody (octavia, superb), volvo (xc60, xc90- volvo dominuje w statystykach wypadk贸w st膮d wy偶sze ceny ubezpiecze艅), a jak widz臋 toyot臋 prius lub corolle boj臋 si臋 najbardziej i prewencyjnie naciskam na hamulec - nigdy nie wiadomo co odp馃がl膮, mimo jazdy zwykle powoli.