Dla mnie to jest totalne buractwo ze strony klienta. Rozumiem jego zdenerwowanie, ale dlaczego w tak beszczelny spos贸b odnosi si臋 do go艣cia, kt贸ry siedzi przy telefonie i jest tylko i wy艂膮cznie odpowiedzialny za przyjmowanie zg艂osze艅, usterek, podawania informacji.
Tylko osoby, kt贸re kiedykolwiek by艂y na stanowisku konsultanta telefonicznego wiedz膮, 偶e to nie jest taki 艂atwy orzech do zgryzienia. Twoim zadaniem jest tylko pomoc, musisz dzia艂a膰 wed艂ug ustalonych nad g贸rnie zasad wy艣wietlanych na komputerze, konsultant nie robi艂 klientowi pod g贸rk臋, wykona艂 swoje zadanie w 100%.
Nawet nie macie poj臋cia ile razy ludzie obra偶ali mnie siedz膮cego po drugiej stronie s艂uchawki, ile razy s艂ysza艂em, 偶e zawracam im dup臋 g贸wnianymi sprawami, nie raz mia艂o si臋 ochot臋 nabluzga膰 na osob臋 po drugiej stronie kabla, ale nie mo偶na by艂o bo wi膮za艂o si臋 to ze zwolnieniem. Kumpel tak zrobi艂 i 2 minuty p贸藕niej ju偶 nie pracowa艂. Taka robota wi膮偶e si臋 z ogromn膮 wytrzyma艂o艣ci膮 psychiczn膮. Ja wytrzyma艂em p贸艂 roku, co i tak uwa偶am za wielki sukces.
Moim zdaniem konsultant wywi膮za艂 si臋 z roboty wzorowo, z tym, 偶e zasady zwrotu koszt贸w za nieudane tankowanie ze strony neste jest dla mnie czym艣 idiotycznym i niezrozumia艂ym.
A filmik jak zawsze sta艂 si臋 popularny, tylko i wy艂膮cznie dlatego, 偶e Polacy uwielbiaj膮 filmiki w kt贸rych jedna osoba, na je偶d偶膮 na drug膮 u偶ywaj膮c kilkudziesi臋ciu przekle艅stw na minut臋