podpis u偶ytkownika
i40.tinypic.com/2ns88d4.jpgRomperek, Mleko od sasiada, z tego co zostanie mam ser, raz na p贸艂 roku zarzynam kwika, warzywa z kawalka poletka, czyli ziemniaki marchew pietruszka pomidory, Jak i r贸wniez Owoce co sa wstanie w naszym klimacie dojrzec jak sie tak czepiasz to moge zmienic tresc bo nie da sie uniknac ale wystrzegam sie tego
ikea@ Daj przyk艂ad "jedzenia" bez chemii kt贸re mo偶na kupi膰 w sklepie.
Jogurty naturalne marek lokalnych, ka偶de mas艂o extra zawieraj膮ce 82% t艂uszczu, mleko w worku 3,2% (ka偶de poni偶ej tej warto艣ci przestaje by膰 mlekiem). Warzywa i owoce powinno si臋 kupowa膰 na targu. Tak samo sprawa si臋 tyczy mi臋sa. Najpewniejsze jest w sklepach firmowych marek lokalnych.
podpis u偶ytkownika
Nie jestem RASIST膭, jestem osob膮 podtrzymuj膮c膮 wielowiekowe tradycje moich przodk贸w.
Jogurt naturalny jest tylko z nazwy! Nie wiem czy pi艂e艣 kiedy艣 mleko prosto z krowiego cycka, mleko ma 3,2% a data wa偶no艣ci 2LATA!!! Twoim zdaniem to jest prawdziwe mleko? CO do owoc贸w no tak trudno w Polsce podrobi膰 mandarynki czy banany to s膮 oryginalne produkty. CO do mi臋sa te偶 kupuje u lokalnego dostawcy a nie u wielkich korporacji, ale tak czy siak nie unikniesz chemii.