Tak łatwo wami manipulować, że aż mi was żal. W zasadzie to mi żal całej Polski, że takie cymbały tu żyją.
Z niewiadomego powodu ko🤬y w swojej religii uznali, że ż🤬d to zło. Boją się ż🤬dów i mają świętą misję ich zniszczenia. Czy to przez zabicie, oczernienie czy cokolwiek. I tu wyskakuje kozojeb i zwala wszystko na ż🤬dów. "Mówi prawdę" powiecie. To gówno wiecie. Kozojeb robi wszystko, żeby ż🤬dów zniszczyć. I to jest przedstawiciel tej samej religii, której tak nienawidzicie. Ruskich tatarzy boją się jak ognia, bo im zrobili z dup strzelnice, ale łatwiej takim przyjebom wierzyć, że to ż🤬d, bo łatwiej skierować nienawiść, a poza tym idealnie pasuje do całej tej zj🤬ej religijnej filozofii.
Kacapy z drugiej strony, to naród hipokrytów, kłamców, wiarołomców i zwykłych oszustów. Włączcie sobie jakieś informacje i porównajcie co mówią kacapy o Ukrainie, a co cała reszta. Historii pewnie nie znacie, bo uczycie się jej od kozojebców, więc powiem wam: kacapy kłamali i kłamać będą. Też nie rozumiem dlaczego. Widocznie mają taką misję w życiu, jak ko🤬y.
Trzecia kwestia, że za wszystkim stoją ż🤬dzi. K🤬a błagam was. Za wszystkim stoją pieniądze albo jakieś durne przekonania. To, że ktoś ma ż🤬dowskie korzenie, nie musi oznaczać, że jest ż🤬dem i nie ma ich WSZĘDZIE. Stoicie tak nisko w hierarchii społecznej, że waszym autorytetem są fanatycy albo idioci, a wy jesteście na tyle tępi, że bez wroga wasze życie jest puste i jałowe. Nie wiem, może z waszej perspektywy gówno widać i rzeczywiście wszystko wygląda jak ż🤬d. To ż🤬d taki potężny i wszechwładny, że do obozu trafił? Że zachodnie państwa musiały mu granice wyznaczyć? A że w USA są silni? Tak samo jak ci pochodzenia niemieckiego, angielskiego i irlandzkiego. Uczyli się jak zarabiać pieniądze i uwierzcie, ci którzy pieniądze zrobili nie słuchali takich gówien w internecie.
I NAJWAŻNIEJSZE. Komuniści, mordercy, kłamcy to byli ROSJANIE, nie ż🤬d czy kosmita - ROSJANIN. Jesteście tak głupi, że jebnąłbym was w łeb najchętniej. To ci sami rosjanie co teraz są na ukrainie i ci sami co popierają putina. To nie ż🤬d, to rosjanin. Tu jest zaraza. Zarazą jest głupota, fanatyzm, przekonania oparte na tym co sobie ktoś wymyślił. Przykro mi, ale zaliczacie się do zarazy. I dlatego nigdy nie będzie wolności. Bo ludzie są za głupi, żeby dać im wolność. Wszystko rozj🤬iby w trymiga.
Puste i smutne musi być wasze życie, że w takich miejscach szukacie sensu.