Miejsce akcji:Riaza艅
a kolesie sie nie tluka, tylko co najwyzej psikna takiej k馃がie gazem bo nie do tego sa zeby sie nap馃がlac z bydlem![]()
nie dosc ze burak to jeszcze do tego agresywny bez wyraznego powodu. chwast do wyrwania
Spo艂ecze艅stwo samo 艣wietnie wyegzekwuje 艂ad i porz膮dek, je艣li bedzie mia艂o ku temu mo偶liwo艣ci. Skorumpowana i antyspo艂eczna policja wi臋cej szkodzi ni偶 pomaga. A za gonienie na psy sam mo偶esz kiedy艣 po 艂bie dosta膰.
Nie s膮 te偶 bynajmniej od tego, 偶eby w jakikolwiek spos贸b egzekwowa膰 przestrzeganie prawa. Nigdy nie lubi艂em ogl膮da膰 tych durnych spo艂eczniak贸w kt贸rzy tylko rozdra偶niali sytuacj臋 i prowokowali do takich zachowa艅, zamiast zg艂osi膰 sytuacj臋 na pa艂y, by unikn膮膰 wszelkich nieporozumie艅.
Tego nie wiemy, sk膮d wiesz co si臋 wcze艣niej wydarzy艂o w jego 偶yciu... mo偶e tego dnia umar艂 mu kto艣 albo zwolnili go z pracy.
chocby sam Napoleon powstal i zaj馃が mu cala rodzine spuszczajac sie na ich truchla ma obowiazek poszukac i zaparkowac na wyznaczonym miejscu, a nie stawac na drodze i miec wyj馃がe.
jest to jedna z rzeczy najbardziej mnie wk馃がiajaca, zaraz obok k馃がsow okupujacych lewy pas. droga jest do jazdy a nie parkowania bo mi sie nie chce zaparkowac kawalek dalej.
i to nie jest zadne spoleczniastwo tylko egzekwowanie prawa. pod tym wzgledem widze ze blizej nam do afryki niz do cywilizowanych krajow. nawet ruskie jak widac sa o lata swietlne pod tym wzgledem przed nami. jak dla mnie moga nawet do nich strzelac, rozjezdzac te samochody walcem czy podpalac jezeli do choloty innymi srodkami nie mozna przemowic do rozsadku.
swoja droga calkiem tu duzo milosnikow parkowania jak c馃がj, pewnie jeszcze przyklaskuja jezdzenia po chodnikach i trabienia na pieszych zeby ominac korek