@brovski mitrus80 ma racj臋, wszystkie posty masz w ten sam dese艅. Napchane z艂o艣ci膮, 偶alem, b贸lem dupy o nic. Nie do艣膰, 偶e sam nie jeste艣 idealny i robisz sporo b艂臋d贸w ortograficznych to innym na okr膮g艂o na si艂臋 wytykasz.
Po drugie to w og贸le w Twoich postach nie wida膰 najdrobniejszych przejaw贸w jakiego艣 optymizmu czy rado艣ci. Portal Sadistic jest po to, aby CIESZY膯 z lekka jebni臋tych ludzi, a nie ustawia膰 ich do normy.
A Ty na si艂臋 pr贸bujesz pokaza膰 swoj膮 wy偶szo艣膰 i podbudowa膰 upadaj膮ce ego emanuj膮c g艂upi膮 nienawi艣ci膮 z powodu pierd贸艂. W sumie mia艂bym to w powa偶aniu, ale faktycznie psujesz powstaj膮ce rozmowy w komentarzach.
Ponadto fakt, 偶e za艂o偶y艂e艣 od kogo艣 wcze艣niej konto nie stanowi, 偶e jeste艣 od kogo艣 starszy. A to 偶e masz od kogo艣 wi臋cej lat nie znaczy, 偶e JU呕 uko艅czy艂e艣 gimnazjum. I prawd臋 m贸wi膮c 12 lat temu jak (niestety ja ju偶 z tej epoki) ko艅czy艂em gimnazjum moje otoczenie nie prezentowa艂o tak niskiego poziomu. Generalnie r贸偶ni byli ludzie, g艂upsi, m膮drzejsi, ale w tych pierwszych 3 rocznikach gimnazjalnych tragedii jeszcze nie by艂o. Nie wnikam jak dalej.
Jednak por贸wnuj膮c Ciebie do ludzi jakich ja zapami臋ta艂em z tamtych lat to wypadasz bardzo s艂abo, i pod wzgl臋dami j臋zykowymi i intelektualnymi. A w dodatku nie masz za grosz rado艣ci z 偶ycia i pr贸bujesz zarazi膰 tym innych.
Sp馃がalaj st膮d, i tak za d艂ugo tu 艣mierdzisz
Mam nadziej臋, 偶e nie narobi艂em b艂臋d贸w, bo obr贸cisz kota ogonem i zamiast odnie艣膰 si臋 do konstruktywnych argument贸w, poprzedzaj膮cych "Sp馃がalaj st膮d", b臋dziesz mi wyszczeg贸lnia艂 liter贸wki lub b艂臋dy ortograficzne.
@mitrus80 Wskaz贸wka aby nie zaczyna膰 kolejnych zda艅 w ci膮g艂ej wypowiedzi od tego samego wyrazu jest przydatna