opec napisa艂/a:
To calkiem zabawne ze wszyscy nagle jebia zydow, zamiast doceni膰 gest tego polaka.
Idac wasza logika jebac tego polaka bo nie zastrzelil j馃がego zyda nie? 99% sadolowych internetowych napinaczy na miejscu tego zyda zesra艂o by sie w majty i zrobi艂o dokladnie to samo co on. (Ja pewnie tez)
Naprawd臋 nie umiesz czyta膰? Nikt nie m贸wi, 偶e KA呕DY, kto nie ma napleta jest zab贸jc膮, sk馃がielem, zepsutym c馃がjem. MIMO to, patrz膮c na najwi臋ksze rodziny banksterskie(nazwiska i historie ich rod贸w), oraz czytaj膮c Talmud, ogarniaj膮c co si臋 dzieje na 艣wiecie, cz艂owiek mo偶e doj艣膰 do bardzo, bardzo nieprzyjemnych wniosk贸w. Mianowicie, je偶eli chodzi o nar贸d 偶馃がdowski, ze wzgl臋du na syjonistyczne zap臋dy, ma nieciekaw膮 wizj臋 艣wiata, je偶eli chodzi o nas - niewiernych. Pami臋taj膮c jednocze艣nie, 偶e ci ludzie, maj膮 wszelkie zasoby materialne i ludzkie, aby tego dokona膰 w przysz艂o艣ci. 呕馃がdzi, "generalnie", wed艂ug mnie, maj膮 jakie艣 spaczenie. Nie wiem, czy na tle kulturowym, czy religijnym, ale co艣 jest nie halo. Tu si臋 rozchodzi o krytyczne, trze藕we, logiczne, sp贸jne my艣lenie i 艂膮czenie fakt贸w. Szkoda, 偶e w szko艂ach, czy na uczelniach tego nie ma w programie, nie? Ten obrazek to prawdopodobnie bzdura, tak na marginesie. To w ko艅cu Internet.