Motocyklista po zderzeniu z rowerzystą uderzył głową w barierę oddzielającą jezdnie.

podpis użytkownika

podpis użytkownika
rowerzysta doznał złamania podstawy czaszki, szczęki, dwóch otwartych złamań lewej nogi a motocyklista zmarł na miejscu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Ty chyba należysz do ludzi z grupy co najpierw twierdzą "po co mi matematyka w życiu", a potem p🤬lą kocopoły w sieci Internet.
120km/h to jakieś 33m/s. Zanim ta p🤬da na pedałach wjechała na pasy, to p🤬da na motorze była ponad 100m dalej. C🤬jowo trudno jest ocenić prędkość z takiej odległości, a potem zostaje mało czasu na reakcję, co nawet widać na filmie, bo po ok. 2 sekundach kolo na pedałach wyłapał, że moto debil jedzie 2x za szybko.
Ogólnie to jeśli ktoś w dzień nap🤬la przez pasy powyżej 100km/h to z miejsca powinien rozp🤬alać się o ścianę.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Niby tak, ale rozejrzeć się nie zaszkodzi, szczególnie jeśli wjeżdżasz rowerem na przejście. Ale popieram twój tok rozumowania. W sumie zamiast roweru mogłaby być kobieta z wózkiem i też by nie wyhamował. W sumie ok, j🤬 c🤬la, ale w sumie mógł nie ginąć, po takim wypadku i tak by nie zap🤬lał już z taką prędkością po mieście.
wiem kiedy można przejechać sobie na rowerze, a kiedy wypada z niego zsiąść
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Czyli c🤬ja wiesz bo na PRZEJŚCIU DLA PIESZYCH nie wolno przejeżdżać na rowerze. NIGDY. Takie są przepisy. Koniec. Kropka.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.