J馃が t膮 k馃が臋 co bije dzieci, a na live mogli to ustawi膰 b膮d藕 nie, ale za takie bicie wp馃がl powinien mie膰. Mnie starzy nap馃がlali po twarzy, pasem te偶 po ryju dostawa艂em i to np jak przynios艂em ze szko艂y ocen臋 4-, 3+ itd itp. Dzisiaj jak jestem k馃がa wi臋kszy i o tym wspominam, to nic takiego si臋 nigdy nie wydarzy艂o wymy艣li艂em to sobie... Takie to s膮 j馃がe k馃がy Ci pseudo rodzice. Zniszcz膮 Ci 偶ycie i powiedz膮, 偶e to dla Twojego dobra, tpfu na was hipokryci
j***膰 t膮 k***臋 co bije dzieci, a na live mogli to ustawi膰 b膮d藕 nie, ale za takie bicie wpie**ol powinien mie膰. Mnie starzy napie**alali po twarzy, pasem te偶 po ryju dostawa艂em i to np jak przynios艂em ze szko艂y ocen臋 4-, 3+ itd itp. Dzisiaj jak jestem k***a wi臋kszy i o tym wspominam, to nic takiego si臋 nigdy nie wydarzy艂o wymy艣li艂em to sobie... Takie to s膮 j***ne k***y Ci pseudo rodzice. Zniszcz膮 Ci 偶ycie i powiedz膮, 偶e to dla Twojego dobra, tpfu na was hipokryci
To si臋 nazywa wychowanie na ludzi par贸wo j馃がa, a to, 偶e tobie obrywa艂o si臋 za wybuja艂e ambicje starych to ju偶 tw贸j problem, kt贸ry nas z reszt膮 jebie.
podpis u偶ytkownika
Ka偶dy my艣l膮cy cz艂owiek jest ateist膮.