Setki godzin treningu nie s膮 potrzebne "cywilnemu" kierowcy kt贸ry i tak ma艂o kiedy ma okazj臋 widzie膰 tak膮 drog臋 jak na filmiku, wi臋kszo艣膰 jak ma gdzie艣 jecha膰 w tak膮 pogod臋 to rezygnuje je偶eli nie musi nigdzie pilnie jecha膰 to odk艂ada na p贸藕niej a nawet je偶eli pojad膮 to jad膮 po艂ow臋 tej pr臋dko艣ci co na filmiku i 偶aden po艣lizg im nie grozi
Dok艂adnie. Jak nie musz臋 to nie jad臋.
I sam wiem, 偶e nie trzeba mie膰 jaki艣 kurs贸w, by wyj艣膰 z po艣lizgu. Mia艂em kilka sytuacji, gdyby nie moje pod艣wiadome dzia艂anie, by艂oby kiepsko. Nikt kontrowania mnie nie uczy艂, a kilkakrotnie uratowa艂o mnie to przed wypadkiem. Mo偶e to zale偶y od cz艂owieka...
podpis u偶ytkownika
"Multikulturowo艣膰 jest dobra!" - Elin Krantz...hebel w pod艂og臋 w momencie po艣lizgu (licz膮c na to, 偶e przecie偶 skoro hamulec s艂u偶y do hamowania to jak si臋 wci艣nie go do oporu w po艣lizgu to si臋 zahamuje, prosta logika...)
Baba za k贸艂kiem = 艣mier膰 na drodze.
By艂a 偶ona kumpla kiedy艣 opowiada艂a jak to "wpad艂a w po艣lizg"; pu艣ci艂a fajer臋, d艂o艅mi zas艂oni艂a oczy i zacz臋艂a klepa膰 zdrowa艣k臋. Potem p馃がli艂a, 偶e to pan b贸g j膮 uratowa艂.
podpis u偶ytkownika
poker better than lifetak tak bo przecie偶 po艣lizg na drodze trwa tyle zo drift w need for speedzie i masz czas na te wszystkie rzeczy kt贸re wymieni艂e艣. Id藕 opowiadaj takie bajki swoim dzieciom albo przesta艅 wierzy膰 we wszystko co opowiadaj膮 Ci "znajomi" bo wychodzisz na idiote
podpis u偶ytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochod贸w