Setki godzin treningu nie s膮 potrzebne "cywilnemu" kierowcy kt贸ry i tak ma艂o kiedy ma okazj臋 widzie膰 tak膮 drog臋 jak na filmiku, wi臋kszo艣膰 jak ma gdzie艣 jecha膰 w tak膮 pogod臋 to rezygnuje je偶eli nie musi nigdzie pilnie jecha膰 to odk艂ada na p贸藕niej a nawet je偶eli pojad膮 to jad膮 po艂ow臋 tej pr臋dko艣ci co na filmiku i 偶aden po艣lizg im nie grozi
Dok艂adnie. Jak nie musz臋 to nie jad臋.
I sam wiem, 偶e nie trzeba mie膰 jaki艣 kurs贸w, by wyj艣膰 z po艣lizgu. Mia艂em kilka sytuacji, gdyby nie moje pod艣wiadome dzia艂anie, by艂oby kiepsko. Nikt kontrowania mnie nie uczy艂, a kilkakrotnie uratowa艂o mnie to przed wypadkiem. Mo偶e to zale偶y od cz艂owieka...
...hebel w pod艂og臋 w momencie po艣lizgu (licz膮c na to, 偶e przecie偶 skoro hamulec s艂u偶y do hamowania to jak si臋 wci艣nie go do oporu w po艣lizgu to si臋 zahamuje, prosta logika...)
tak tak bo przecie偶 po艣lizg na drodze trwa tyle zo drift w need for speedzie i masz czas na te wszystkie rzeczy kt贸re wymieni艂e艣. Id藕 opowiadaj takie bajki swoim dzieciom albo przesta艅 wierzy膰 we wszystko co opowiadaj膮 Ci "znajomi" bo wychodzisz na idiote