Jako 偶e w艂a艣nie zosta艂em za艂adowany w c馃がja postanawiam przestrzec przed tym innych sadoli.
Poszukuj臋 pracy, rozsy艂am CV do r贸偶nych firm, odpowiadam na og艂oszenia z neta.
Ostatnio na gumtree znalaz艂em og艂oszenie o tre艣ci:
M艂odzi do drukarni, 14z艂 netto/h bez do艣wiadczenia
Pomysla艂em - zajebi艣cie, wysl臋 im CV. Po kilku dniach odpowiedz
Twoja aplikacja zosta艂a rozpatrzona pozytywnie
Przed spotkaniem, warunkiem koniecznym jest pobranie specjalnego
formularza z linku poni偶ej, wype艂nienie go i wydrukowanie. Nastepnie prosze stawic sie z nim
na spotkaniu organizacyjnym 6, 7, 8 lub 9 sierpnia w Warszawie (adres i godziny podane s膮 w formularzu)
xxxxtujmy.pl/download/55237/GM0ODN
Pozdrawiam
Problem w tym 偶e po przej艣ciu do strony z llinka, aby pobrac plik z formuarzem trzeba wype艂ni膰 jak膮艣 zj馃が膮 ankiet臋, po czym wpisa膰 swoj numer tel. Tak zrobi艂em, okaza艂o si臋 ze przychodzaca wiadmosc to 6 z艂 z moego konta i nadal nie mo偶na pobrac pliku...
Poszuka艂em w necie, wpsujac tre艣膰 mojego maila do google, okaza艂o si臋, 偶e ju偶 kilka os贸b si臋 naci臋艂o na to.
W sumie to moja wina... po pierwsze nie wysy艂a膰 og艂osze艅 przez neta, po drugie zastanowi膰 si臋, gdy oferuj膮 14 z艂 netto (a to przecie偶 Polska), po trzecie gdy p馃がlonego pliku nie ma w za艂膮czniku maila to nie pobierac z innych 藕r贸de艂.
Moja wina, ale cz艂owiek uczy si臋 na b艂臋dach, wi臋c przestrzegam innych sadoli.
Oczywi艣cie sprawa zg艂oszona na gumtree ale przecie偶 nic facetowi nie zrobi膮.
Licencjat zrobiony, zaczynam magisterk臋 a cytuj膮c Ferdka - Nie ma w tym kraju pracy dla ludzi z moim wykszta艂ceniem
Poszukuj臋 pracy, rozsy艂am CV do r贸偶nych firm, odpowiadam na og艂oszenia z neta.
Ostatnio na gumtree znalaz艂em og艂oszenie o tre艣ci:
M艂odzi do drukarni, 14z艂 netto/h bez do艣wiadczenia
Pomysla艂em - zajebi艣cie, wysl臋 im CV. Po kilku dniach odpowiedz
Twoja aplikacja zosta艂a rozpatrzona pozytywnie

Przed spotkaniem, warunkiem koniecznym jest pobranie specjalnego
formularza z linku poni偶ej, wype艂nienie go i wydrukowanie. Nastepnie prosze stawic sie z nim
na spotkaniu organizacyjnym 6, 7, 8 lub 9 sierpnia w Warszawie (adres i godziny podane s膮 w formularzu)
xxxxtujmy.pl/download/55237/GM0ODN
Pozdrawiam
Problem w tym 偶e po przej艣ciu do strony z llinka, aby pobrac plik z formuarzem trzeba wype艂ni膰 jak膮艣 zj馃が膮 ankiet臋, po czym wpisa膰 swoj numer tel. Tak zrobi艂em, okaza艂o si臋 ze przychodzaca wiadmosc to 6 z艂 z moego konta i nadal nie mo偶na pobrac pliku...
Poszuka艂em w necie, wpsujac tre艣膰 mojego maila do google, okaza艂o si臋, 偶e ju偶 kilka os贸b si臋 naci臋艂o na to.
W sumie to moja wina... po pierwsze nie wysy艂a膰 og艂osze艅 przez neta, po drugie zastanowi膰 si臋, gdy oferuj膮 14 z艂 netto (a to przecie偶 Polska), po trzecie gdy p馃がlonego pliku nie ma w za艂膮czniku maila to nie pobierac z innych 藕r贸de艂.
Moja wina, ale cz艂owiek uczy si臋 na b艂臋dach, wi臋c przestrzegam innych sadoli.
Oczywi艣cie sprawa zg艂oszona na gumtree ale przecie偶 nic facetowi nie zrobi膮.
Licencjat zrobiony, zaczynam magisterk臋 a cytuj膮c Ferdka - Nie ma w tym kraju pracy dla ludzi z moim wykszta艂ceniem