Wiewór napisał/a:
Też się dziwiłem. Ostatnio gadałem z kumplem, który mieszkał w USA. Okazuje się, że USA mają zajebiście rozbudowany socjal. Zwłaszcza dla kolorowych. Bardzo z tym się ukrywają bo się wstydzą socjalizmu. Lata wszystkim udowadniali, że socjalizm jest beee.
Dla mnie było to szokiem bo zawsze myślałem, że USA nie pomaga przegrywom.
Z całym szacunkiem, ale Ty też myślisz, że muslimy na zachodzie nie są złe, ż🤬dzi nie są źli (pojedź do Oświęcimia zobacz co to bydło robi), bambusy nie są złe tylko tv nam wmawia takie rzeczy... Trochę się było tu i tam nie lubie się chwalić... Ale poczytaj jak bambusy ciągle p🤬lą jak to byli niewolnikami, zydzie jak to w obozach siedzieli, a muslimy jak im się wszystkiego zabrania... To są roszczeniowe nacje i rasy, które mają małą część normalnych jednostek... Tak samo pedały maja mały procent ze zdrowym podejściem, a reszta w ogień... A k🤬a żaden z nich nie był niewolnikiem, tych co byli w obozach juz nie ma prawie (a sa plany rekompensaty z kosmosu i potomkom, k🤬a "srompeo" każe nam im płacić chyba c🤬la poj🤬o)... Lewusy nauczyły ich, że im się należy i doją idiotów... Tyle, że powinno być tak jak ktoś chce niech im płaci wedle woli... Ja nie mam zamiaru na żadnego brudasa dac złotówki i niech k🤬a nikt nie zmusza mnie do przyjmowania j🤬ego bydła na koszt podatnika. Kto chce brać do domu sobie jak najbardziej (zobaczymy wtedy).
Podsumowując jeszcze wiele rzeczy Cię zaskoczy na tym świecie... Czasem masz zdrowe podejście, ale wydajesz się być naiwnym człowiekiem... Jakbyś jeszcze wierzył, że ten świat nie jest poj🤬y i zły albo ludzie u władzy nie są źli