@up Nie wcale, nic nikomu nie robi膮. No to 偶ycz臋 koledze, 偶eby mu ci臋li beton tarcz膮 pod oknami, bo ha艂as jest por贸wnywalny. Nie wspominaj膮c o tym, 偶e na okr膮g艂o to w lesie powinny pierdzie膰 tylko dziki, sarny, jelenie... itd. Ka偶dy normalny cz艂owiek, jak przeje偶d偶a przez las inn膮 drog膮 ni偶 asfaltowa, to jedzie w miar臋 cicho, 偶eby w艂a艣nie nie rozp馃がala膰 ostatnich skrawk贸w natury w naszej wsp贸lnej przestrzeni. No ale zawsze znajd膮 si臋 debile, kt贸rzy lubi膮 obna偶a膰 swoj膮 wojuj膮c膮 bezmy艣lno艣膰
I jeszcze ich wazeliniarze rafinuj膮cy swe smarowid艂o ze szlamu chlapi膮cych z ich jadaczki na wszystkie strony farmazon贸w.
Je艣li przejad膮 przez drog臋 gruntow膮 i nie ryj膮, nie robi膮 szkody, to my艣l臋 偶e mo偶na by na to przymyka膰 oko. Ale takich co faktycznie ryj膮 bezmy艣lnie pola uprawne, szlaki, czy 艣cie偶ki nale偶y kara膰.
Po c馃がj oni uciekaj膮 drog膮 gdzie samoch贸d przejedzie bez trudu zamiast skr臋ci膰 w last mi臋dzy drzewa i porusza膰 si臋 z pr臋dko艣ci膮 tylko troch臋 szybsz膮 od biegaj膮cych za nimi le艣nik贸w?
Wola艂bym aby dzikie kraje tym si臋 r贸偶ni艂y od Polski, 偶e u nas obowi膮zuje prawo, a nie lincze. Pragn膮艂bym skona膰 w Polsce cywilizowanej, a nie zdzicza艂ej jak poj馃がa Brazylia czy jeszcze bardziej poj馃がa Rosja![]()
Prawo przewiduje kar臋 za jazd臋 pojazdami silnikowymi po lesie bez zezwolenia. Wystarczy, oczywi艣cie o ile nie jest si臋 ludzkim 艣cierwem, dzicz膮, kt贸rej lincze w g艂owie ka偶dego dnia![]()
Jeste艣 dzikusem/ludzkim 艣cierwem je艣li naprawd臋 tak my艣lisz.
Namawianie i promowanie morderstw z premedytacj膮... fiu fiu, winszuj臋 inteligencji na poziomie da Silvy.
Po lesie si臋 nie je藕dzi ze wzgl臋du na fakt, 偶e jest to teren dzikich zwierz膮t. Psa luzem w lesie te偶 nie mo偶na puszcza膰. Z tych samych mniej wi臋cej powod贸w, aczkolwiek dochodzi w艣cieklizna.
podpis u偶ytkownika
Let's rock'n'roll
@~Velture B艂agam, powiedz mi, 偶e nie jeste艣 zwolennikiem tego radykalnego g贸wnozjadztwa, kt贸rym jest quadowanie/motokrosowanie... bo jak co艣 to ja kompletnie strac臋 do Ciebie szacunek...
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<@Takafura: Szacunek za dogl膮danie naszych las贸w! Dzi臋ki Wam my艣liwi maj膮 zajebiste hobby, a ja zajadam si臋 dziczyzn膮, kt贸r膮 te z馃がby na motorach p艂osz膮, redukuj膮c tym samym populacj臋, bo zestresowana zwierzyna niech臋tna jest do rozp艂odu
![]()
Heheh, no i co z艂ego taki motorek robi w lesie? W Polsce lasy wycinane s膮 na pot臋g臋 i o tym nikt g艂o艣no nie m贸wi.
Ja si臋 odnosi艂em do u偶ycia m贸zgu. Zamiast ucieka膰 przed samochodem drog膮 le艣n膮 wystarczy艂o ruszy膰 艂bem i po prostu skr臋ci膰 w prawo albo lewo w las gdzie samoch贸d nie wjedzie..