Jak mi si臋 podoba podej艣cie polskiego postepowego spo艂ecze艅stwa.
Nadal prze艣wiadczenie 偶e tatua偶 ma tylko krymina艂 albo marynarz.
Ludzie kt贸rzy farbuja 艂by na r贸偶owo w kratk臋, chodz膮 w pogryzionych przez psa spodniach i inne tego typu rzeczy. No ale przecie偶 zawsze lepiej na kogo艣 wskaza膰 i powiedzie膰 偶e jest poj馃がy ni偶 stan膮膰 przed lustrem i powiedzie膰 to samo.
Jak zwykle ocenianie innych z perspektywy wygl膮du.
Osobi艣cie znam go艣cia co wygl膮da jak brudnopis. Zreszt膮 ma w艂asny salon. Magisterk臋 na kilku specjalno艣ciach, biegle gada w kilku j臋zykach no ale przecie偶 jest poj馃がy.
We藕cie czasem w lustro sp贸jrzcie.
殴le zrozumia艂e艣 odp. kolegi wi臋c ja Tobie odpowiem.
Dziewczyna bez tatua偶u na staro艣膰 b臋dzie wygl膮da膰 jak babcia.
Dziewczyna na staro艣膰 z tatua偶em b臋dzie wygl膮da膰 jak babcia co ma nie po kolei w g艂owie![]()
Jak Ci臋 widz膮 tak Ci臋 pisz膮.
Osoba kt贸ra decyduje si臋 na robienie dziary powinna dobrze o tym wiedzie膰;p
Tom prosty quiz.
Rozmawiasz z kim艣 i dobrze wam si臋 gada. O wielu tematach itd.
Nagle ten kto艣 zdejmuje koszul臋 i okazuje si臋 ca艂y podziargany.
Czy to jest ten moment kiedy staje si臋 poj馃がy itd?
Je艣li ju偶 si臋 rwiecie do oceny to mo偶e chocia偶 obiektywnie.
Ja pomimo 偶e mam tatua偶e to jakiego艣 koz艂a na brzuchu bym sobie nie zrobi艂. Ba uwa偶am 偶e to g艂upie jednak to a nie ta dziewczyna. Dlaczego?
Poniewa偶 stosuj膮c te kryteria oceny mog臋 powiedzie膰 偶e s膮siad jest poj馃がy poniewa偶 woli blondynki a ja brunetki. A to tylko jego wyb贸r inny ni偶 m贸j i dop贸ki nie b臋dzie mi pr贸bowa艂 na si艂臋 wepchnac swojej ideologii to niech sobie i ch艂opa r馃がa. C馃がj mnie to boli.
Niestety tak u nas jest ze ka偶d膮 jednostk臋 kt贸ra wyr贸偶nia si臋 z t艂umu trzeba napietnowac.
A do kolegi co mnie cytowa艂 i p艂acze 偶e : "Sam jestem wydziarany i szczerze Ci powiem, 偶e mam w dupie zdanie innych na m贸j temat. Ka偶da moja dziara to minimum 2 lata przygotowa艅. Projekt, miejsce, sens danego tatua偶u. " Jak masz to w dupie to czemu p艂aczesz, P艂aczku?