Black Snake napisa艂/a:
Szkoda, 偶e nie trafi艂 na mnie i ekip臋 jak na wypad ASG jedziemy lub wracamy. Fajnie by sra艂 jakby mu 4 ch艂opa z auta wylecia艂o z M4-kami, M16-stkami, Waltherami, Glockami i c馃がj wie jeszcze z czym. Zale偶y kto jedzie ;D
Jak ja bym was zobaczy艂 na miejscu tego domoros艂ego kozaczka, 18-latk贸w w uno od mamy, ubranych w "mundury". To bym od razu wiedzia艂 ze lamusami jeste艣cie (jeszcze wi臋ksze ni偶 "Gentleman" z filmiku) i bym was wy艣mia艂. Ty naprawde my艣lisz 偶e kto艣 by si臋 wystraszy艂. No ale takim wie艣niakiem jak kierowca osob贸wki nie jestem. I bym pojecha艂 dalej po po co si臋 rzuca膰 jak przyg艂up bez podstaw贸wki
To taki zamerykanizowany wie艣niak, kowboj z spr贸w膮. Ciekawe czy by tak kozaczy艂 bez tego plastiku polakierowanego dekolakiem.
Na prawd臋 takim nie nale偶y ustepowa膰 tylko ich t臋pi膰 a najlepiej przy kumplach tego samego pokroju(wiem 偶e do艣wiadczenia 偶e nawet jak ich jest 3 to nikt mu nawet nie pomo偶e). A najlepiej jak normalny cz艂owiek zg艂osi膰 ca艂e zaj艣cie od razu na policje. Takie barany na pewno pokroju cz臋艣ciowo JP to sikaj膮 w gacie na sam膮 my艣l o policji, bo maj膮 zawiasy za kradzie偶 kompak贸w
Tak poza tym, autorze je艣li by艣 m贸g艂 daj linka do tego filmiku na yt