Mam pukawkę i nigdy nawet nie myślałem, aby ją nosić.
To jest zupełnie inny poziom zagrożenia, niż u nas. Naprawdę nie strzeliłbym do gościa kradnącego mi samochód. Dopóki nie zagraża mojemu bezpieczeństwu, nie wyrządziłbym mu krzywdy.
Trzeba mieć odrobinę rozumu.
Ależ to piękne
Gorzej jak ma się pop🤬lony lewacki rząd, który zabrania strzelania nawet mundurowym na granicy.
podpis użytkownika
" You decide "Takie przepisy jeśli chodzi o wojsko są k🤬a odkąd Polska jest wolnym krajem. Za PiSu były szturmy na granicę I też nikt nie strzelał. Dostałby przypadkowo wojskowy z Białorusi, doszłoby do wojny i robiłbyś za mielonkę w okopie. Ale jak się ma te 14-25 lat to się nie myśli. Rewolucjoniści k🤬a się znaleźli. Ideowcy konfiarze
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Prawacki niedouczony z🤬bie wychowany na RadioMaryja - umowę podpisał Twój ulbieniec Morawiecki w lipcu 2023 roku .
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ależ to piękne
Gorzej jak ma się pop🤬lony lewacki rząd, który zabrania strzelania nawet mundurowym na granicy.
K🤬a ale wy jesteście sp🤬oleni, pod każdym filmikiem jakieś zj🤬e komentarze że lewaki to lewaki tamto, weź ty się k🤬a p🤬lnij w ten pusty pisowski zryty łeb debilu j🤬y, co ma k🤬a nieudana próba rabunku do polityki w Polsce. K🤬a przeglądam ten portal od ponad 10 lat ale to co się tu k🤬a dzieje w komentarzach od ostatnich kilku lat to się w pale nie mieści. Wszędzie ta p🤬lona polityka i szczekający idioci z konfy albo zj🤬e pisiory k🤬a wielcy patrioci
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ojej ojej, nie zesraj się lewaczku Fascynujące jest to jak sam jesteś ślepy na p🤬loną politykę lewactwa, która wciska się wszędzie każdemu. Było normalnie do czasu aż k🤬a kolorowi debile od poprawności politycznej nie zaczęli wypełzać z rynsztoka. Wracaj tam skąd przyszedłeś to może w końcu nie będzie tej waszej obsranej ideologii wszędzie.
Nie jestem ani lewakiem, nie jestem tęczowym z🤬bem ani nie jestem ślepy. A fascynujące jest to jak takie parchy jak ty co w dupie były, gówno widziały i nic nie rozumieją, powtarzają to co im te odcięte od koryta tępe, złodziejskie k🤬y z telewizora do pustych łbów wbiły. Tak więc weź synu nie p🤬l, wyłącz ten telewizor albo idź se na jakieś inne forum z tymi swoimi chorymi politycznymi wysrywami . Tu jest SADISTIC.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.