Dynamo jest dosy膰 dobrym iluzjonist膮. Kiedys jak sie zainteresowa艂em jego programem na Discovery (w ko艅cu to Discovery, byle g贸wnianego ch艂opka z odpustu by nie wzieli) to z ciekawo艣ci wszed艂em na forum dla magik贸w (magicbunny czy cu艣 takiego). Oczywi艣cie wi臋kszo艣膰 twierdzi, 偶e jest do dupy, ale raczej przemawia przez nich zazdro艣膰, 偶e kole艣 takie sianko robi na tym. Kilka os贸b natomiast ca艂kiem rozs膮dnie stwierdzi艂o, 偶e mo偶e nie jest najlepszym iluzjonist膮, ale dobrze robi te tricki.
Mo偶na wywnioskowa膰 patrz膮c z boku na te rozmowy na forum, 偶e go艣ciu jest niez艂y i 偶e si臋 sprzeda艂

Troch臋 mi to dyskusje nt. rapu przypomina艂o.
W ka偶dym razie - operator kamery stwierdzi艂, 偶e jest zaskakujaco ma艂o dubli (a w艂a艣ciwie nie ma ich wcale). Oczywi艣cie znakomit膮 ilo艣膰 trick贸w da si臋 dobrze wyt艂umaczy膰 ogl膮daj膮c powt贸rki, ale face to face go艣膰 robi wra偶enie (wiem, bo kumpela ze zmywaka w Londynie by艂a jego ofiar膮

).
Co mnie natomiast dziwi, to ze nie ma amatorskich nagra艅 na Youtube. Ablo je skutecznie usuwa, albo takowych nie ma, co robi si臋 bardzo podejrzane.
Niemniej jednak Discovery nie zatrudni艂oby byle kogo do takiego programu. Ja tam lubie Dynamo.
Poza tym m贸wienie o tricku iluzjonisty, 偶e to "fake" jest z lekka g艂upie. Wiadomo, 偶e to fake i wiadomo, 偶e w zwolnieniu w po艂owie przypadk贸w wyjdzie co jest grane.
Tu chodzi o to, 偶eby zrobi膰 dobre pierwsze wra偶enie. JEbs! WOW! i tyle

Nie warto si臋 rozkminia膰, az tak mocno.