Wys艂any:
2012-05-23, 12:29
, ID:
1152571
2
Zg艂o艣
Jacy wy jeste艣cie k馃がa ma膰 p馃がlni臋ci, co drugi do odstrza艂u. Brakuje jeszcze sp馃がolonego komentarza typu "co to robi na sadolu" - swoj膮 drog膮, pewnie jaki艣 pajac zaraz to napisze. Nikt nie zmusza Was do ogl膮dania 艣piewaj膮cego 偶贸艂tka, a tym bardziej dodawania n臋dznych komentarzy. Spinacie po艣lady jakby Wam g贸wno z m贸zgu dup膮 ucieka艂o, a zawory Wam puszczaj膮 w momencie, gdy kto艣 zrobi co艣 lepiej ni偶 Wy. "Jak ja nie cierpi臋 tego sp馃がolonego szo艂 dla ciot! " - to k馃がa nie ogl膮daj, wydaje si臋 banalnie proste. Sko艅cz wa艣膰 i wstydu oszcz臋d藕.
A teraz Wam powiem dlaczego jeste艣cie p馃がlni臋ci - kole艣 mia艂 c馃がjowe 偶ycie i tylko dzi臋ki muzyce, a konkretnie dzi臋ki 艣piewowi, m贸g艂 zapomnie膰 o tym, 偶e nie ma 偶adnej rodziny i przez 10 lat wi艂 si臋 po ulicy jak zmarzni臋te g贸wno. A Wy k馃がa siedzicie w domu, ciep艂o i sucho przez X lat, pod skrzyde艂kami rodzic贸w, nie potraficie niczego doceni膰. K馃がA ! Wk馃がi艂em si臋.
BTW. Hipokryzja u niekt贸rych si臋ga zenitu. Przyk艂ad "kolegi" frost07:
- "Co on taki k馃がa na twarzy smutny? "
@Michster
- "A ty my艣lisz, 偶e nie mam co robi膰, tylko 8 minut ogl膮da膰 sko艣nookiego kastrata? "
Nosz k馃がa ma膰, jakim to trzeba by膰 g艂upim. Pytasz si臋 czemu jest smutny, po to 偶eby chwil臋 p贸藕niej napisa膰, 偶e Ci臋 to nie obchodzi? ... Za艂amujecie mnie ludzie, naprawd臋. Spodziewa艂em si臋 sk馃がysyn贸w i sk馃がieli, a nie niedorozwini臋tych hejter贸w.
A 偶贸艂tkowi si臋 nale偶a艂o, w ko艅cu, co艣 od 偶ycia.
podpis u偶ytkownika
G艂upota nie zwalnia od my艣lenia.