Ale ty jeste艣 niezale偶ny! Jak ju偶 si臋 nacieszysz, to jutro cz馃がchu w tramwaj i do roboty na 12 godzin
Sram na te maski wi臋c mnie to nie dotyczy
Wi臋c jeste艣 g艂upszy ni偶 ten nafiukany kole艣. Ja sram na ciebie i tw贸j pusty 艂eb.
Moja kole偶anka zmar艂a nieca艂y tydzie艅 temu, na 偶adne j馃がe choroby,
3 tygodnie temu dosta艂a objaw贸w Covida. Powiedz to frajerzyno rodzinie
tej zmar艂ej, bo mia艂a dw贸jke dzieci. PAJACU.
Ciebie dupsko boli, ze skaczesz jak piesek i robisz co ci w telewizorku powiedza?
W telewizorku mowili, zeby maseczek nie nosic - to nie nosiles. Potem powiedzieli, ze trzeba - pobiegles i kupiles. Teraz powiedzieli, ze szalik czy zwykla maseczka nie jest ok, pobiegles pewnie juz przeplaciles i zap馃がlasz w nowej maseczce
Uwazaj, co ogladasz bo jak uslyszysz w tv, ze trzeba biegac z gumowym dildosem, to pewnie pierwszy wrzucisz sweet focie na fejsika z gumowym kutangiem w dupie
kaganiec na twarz i milcz! Powinni jeszcze w tv rozkazac, zeby na internet nie wchodzic, bo tam duzo wirusow juz bysmy twoich wypocin nie ujrzeli hehehe
@up: musisz mie膰 bardzo smutne 偶ycie
Bo co, bo wskazuje na to, ze niezale偶no艣膰 objawia si臋 zgo艂a inaczej? Niezak艂adanie maseczek daje wam, biedakom, tylko ILUZJE niezale偶no艣ci. Znale藕li艣cie sobie luk臋 i ja manifestujecie, cieszcie si臋 robaczki Tylko ze manifestujecie ja tylko w internecie, bo nie macie i tak kasy na chodzenie po s膮dach w razie nie przyj臋cia mandatu. I tak zak艂adacie grzecznie maseczk臋 je艣li zobaczycie patrol policji, wiec japa tam, menele.
Najlepsze jest to, ze sam mam w p馃がdzie te maseczki, jestem ju偶 dawno po covidzie (nic mi nie by艂o, tylko straci艂em smak i w臋ch na tydzie艅 - stad si臋 w og贸le dowiedzia艂em, ze mam covid), cala moja rodzina jest po covidzie (im tez nic nie by艂o). Po prostu lubi臋 was cisn膮膰, "niezale偶ne" cioty
Bo co, bo wskazuje na to, ze niezale偶no艣膰 objawia si臋 zgo艂a inaczej? Niezak艂adanie maseczek daje wam, biedakom, tylko ILUZJE niezale偶no艣ci. Znale藕li艣cie sobie luk臋 i ja manifestujecie, cieszcie si臋 robaczki Tylko ze manifestujecie ja tylko w internecie, bo nie macie i tak kasy na chodzenie po s膮dach w razie nie przyj臋cia mandatu. I tak zak艂adacie grzecznie maseczk臋 je艣li zobaczycie patrol policji, wiec japa tam, menele.
Najlepsze jest to, ze sam mam w p馃がdzie te maseczki, jestem ju偶 dawno po covidzie (nic mi nie by艂o, tylko straci艂em smak i w臋ch na tydzie艅 - stad si臋 w og贸le dowiedzia艂em, ze mam covid), cala moja rodzina jest po covidzie (im tez nic nie by艂o). Po prostu lubi臋 was cisn膮膰, "niezale偶ne" cioty
gubisz sie w swoich wypocinach. Raz mowisz, ze masz wyj馃がe na masceczki innym razem placzesz, ze inni chodz膮 bez tych szmat na mordach..
Pisz膮c, 偶e masz smutne 偶ycie mam na my艣li to w jaki spos贸b atakujesz innych.
(jak chcesz, to mog臋 Ci臋 zatrudni膰 na p贸艂 etatu w mojej firmie)
nie wp馃がlaj si臋 w 偶ycie innych.
Jak nie umiesz odr贸偶ni膰 beki od typowego hejtu podczas poruszania wa偶nego tematu kt贸ry dotyczy nas wszystkich, to Tw贸j problem.
Wszed艂em na twoje konto i ju偶 na pierwszej stronie zobaczy艂em wyzywanie od przegrywow, pajacow i napletkow. Wiec co ty mi tu b臋dziesz p馃がli艂
Jakby艣 potrafi艂 czyta膰, to dowiedzia艂by艣 si臋 z tego postu, 偶e je偶d偶臋 te偶 samochodem, bo tak mi wygodniej.
zauwa偶y艂em, ze sam przyznajesz si臋 do je偶d偶enia komunikacja miejska
Kolejny dow贸d, 偶e jeste艣 偶yciowym przegrywem. Nie masz poj臋cia ile zatrudniam os贸b i mierzysz innych swoj膮 miar膮. Zapewniam, 偶e nie zatrudniam samego siebie ani tylko kilku os贸b, ale spoko. Je偶eli si臋 dowarto艣ciowa艂e艣, to bardzo si臋 ciesz臋.
A wiec po c馃がj mi p贸艂 etatu w twojej jednoosobowej, menelskiej firmie
Kolejny dow贸d na to, 偶e jeste艣 typowym przegrywem 偶yciowym. Nie wiem jak Ty, ale ja nie rozmawiam z innymi ile kto zarabia. Je偶eli Ty lubisz zagl膮da膰 innym w kiesze艅, to tylko 艣wiadczy o Twojej osobie jak i o poziomie Twojego wychowania, byczku kolorowy.Winszuje ze na nikogo nie robisz, ale pewnie zarabiasz w miesi膮c tyle ile ja w tydzie艅.
No i po 8 godzinach pracy dziennie chce odpocz膮膰 i powydawa膰 hajs. W weekendy tez robisz jak cz馃がch?
Je偶eli ma Ci to pom贸c, to tak sobie t艂umacz. Mnie to nie rusza.
No tutaj to ju偶 w og贸le doj馃がes xD Je艣li wy艣mianie 偶a艂osnych "antysystemowc贸w" na sadolu jest dla ciebie wp馃がlaniem si臋 w 偶ycie innych, to tylko 艣wiadczy o tym, ze jeste艣 snowflake
Jak (...)
ja nie rozmawiam z innymi ile kto zarabia..
Nie przychodz臋 szybciutko do domu le偶e膰 palnikiem do g贸ry z piwskiem w r臋ku
Czasami wol臋 podjecha膰 tramwajem i by膰 w firmie za 5 minut ni偶 sta膰 30 minut w korku i k馃がowa膰 za kierownic膮. Mo偶e jak kiedy艣 zrobisz prawo jazdy, kupisz samoch贸d i zaczniesz pracowa膰, to zrozumiesz.Dobra, dobra nie k艂am g贸wnojadzie. Nie mieszkamy w Nowym Jorku, 偶eby musie膰 je藕dzi膰 komunikacja miejska. Sam si臋 wsypa艂e艣 i tyle
Rozmawia膰 o pieni膮dzach a chwali膰 si臋 jak ostatnia p馃がda ile si臋 zarabia by si臋 dowarto艣ciowa膰, to dwie r贸偶ne rzeczy, robaczku. Na temat pieni臋dzy rozmawiam codziennie, bo chc臋 si臋 rozwija膰 i mie膰 jak najwi臋cej siana, ale nie dr臋 mordy ile zarabiam na miesi膮c. Je偶eli natomiast mnie kto艣 zapyta ile zarabiam, to ch臋tnie mu na to pytanie odpowiadam, bo nie widz臋 w tym problemu, ale sam od siebie si臋 nigdy nie chwal臋. Ty widocznie lubisz/potrzebujesz si臋 dowarto艣ciowa膰 a ja nie. Nie wiem z czym Ty masz problem, typie. Coraz bardziej si臋 przekonuj臋 do tego, 偶e naprawd臋 Twoje 偶ycie jest mega smutne i szare dlatego szukasz pociechy w necie ubli偶aj膮c innym.
G贸wnojadzie, jako艣 zauwa偶y艂em dziwn膮 zale偶no艣膰, ze tylko ludzie niezamo偶ni nie lubi膮 rozmawia膰 o pieni膮dzach. Sam si臋 wsypa艂e艣 po raz drugi
Czasami wol臋 podjecha膰 tramwajem i by膰 w firmie za 5 minut ni偶 sta膰 30 minut w korku i k馃がowa膰 za kierownic膮. Mo偶e jak kiedy艣 zrobisz prawo jazdy, kupisz samoch贸d i zaczniesz pracowa膰, to zrozumiesz.
Rozmawia膰 o pieni膮dzach a chwali膰 si臋 jak ostatnia p馃がda ile si臋 zarabia by si臋 dowarto艣ciowa膰, to dwie r贸偶ne rzeczy, robaczku. Na temat pieni臋dzy rozmawiam codziennie, bo chc臋 si臋 rozwija膰 i mie膰 jak najwi臋cej siana, ale nie dr臋 mordy ile zarabiam na miesi膮c. Je偶eli natomiast mnie kto艣 zapyta ile zarabiam, to ch臋tnie mu na to pytanie odpowiadam, bo nie widz臋 w tym problemu, ale sam od siebie si臋 nigdy nie chwal臋. Ty widocznie lubisz/potrzebujesz si臋 dowarto艣ciowa膰 a ja nie. Nie wiem z czym Ty masz problem, typie. Coraz bardziej si臋 przekonuj臋 do tego, 偶e naprawd臋 Twoje 偶ycie jest mega smutne i szare dlatego szukasz pociechy w necie ubli偶aj膮c innym.