Nie wiem o c馃がj Ci chodzi w usa w wi臋kszo艣ci stan贸w jest dost臋p do broni i troch臋 nagrywaj膮, ba w pislandi te偶 jest dost臋p do broni "czarnoprochowej" i jako艣 z ni膮 nie nagrywa. Poza tym nawet gdyby nagrywwa艂 to ma do tego pe艂ne prawo Wi臋c mo偶e rozja艣nisz sk膮d ten j馃がy niepok贸j u Ciebie ?
Widzia艂y ga艂y co bra艂y
Chyba 偶e to jego mama no to wyrazy wsp贸艂czucia i niech si臋 stara o jak膮艣 r臋t臋 dla syna to co艣 tam pieni臋dzy na leki dostanie od pa艅stwa
1) Jak to jego matka, to wsp贸艂czuje tej kobiecie i radze, by zadzwoni艂a do czubk贸w, bo to ostatni dzwonek, zanim z艂o偶y j膮 w ofierze jakiemu艣 bo偶kowi nienawi艣ci.
2) Jak to jego kobieta, to niech sp馃がala jak najszybciej i po drodze dzwoni do czubk贸w.
No pojeb jak jasny c馃がj.
Poniewa偶 偶yje na tym 艣wiecie 32 lata podobnie jak Ty i na swojej drodze spotka艂em wielu 艣wir贸w i pojeb贸w, kt贸rzy wed艂ug mnie nie powinni mie膰 nawet prawa u偶ywa膰 procy.
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie mrozi krew w 偶y艂ach perspektywa wariat贸w chodz膮cych po ulicach z giwerami, kt贸rym nagle mo偶e w艂膮czy膰 si臋 tryb "robienia hardcoru" za艂膮czony tym 偶e mam np. 偶贸艂te sznur贸wki w adidasach.
I nie przekonuj mnie tym 偶e sam mog臋 nosi膰 glocka za dup膮, bo na prawd臋 wola艂bym do nikogo nie strzela膰, nawet w samoobronie.
podpis u偶ytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Chcia艂bym Ci przyzna膰 racj臋 jednak Twoje fobie nie maj膮 pokrycia w rzeczywisto艣ci pozw贸l 偶e Ci co艣 wyja艣ni臋, mianowicie jak ju偶 wspomnia艂em wcze艣niej w Pl jest dost臋p do broni czarnoprochowej w por贸wnaniu do glocka czarnoprochowiec to armata po postrzale przez kt贸r膮 nie dotrzesz do szpitala, a nawet je艣li to lekarze roz艂o偶膮 r臋ce i powiedz膮 nidy rydy. Po postrzale z broni czarnoprochowej otw贸r wylotowy to du偶a dziura kt贸rej nie da si臋 uzupe艂ni膰 kartonem i poskleja膰, po glocku wlot i wylot s膮 praktycznie takie same wi臋c w por贸wnaniu z czarnoprochowcami jest poprostu bezpieczniejszy
Mimo tego 偶e bro艅 czarnoprochowa jest ju偶 d艂ugo dost臋pna bez pozwolenia jako艣 powykr臋cane sebixy nie strzelaj膮 do siebie. Prawda jest taka 偶e go艂膮 pi臋艣ci膮 te偶 mo偶na kogo艣 w ziemi臋 wp馃がli膰 i je艣li masz si臋 ba膰 takich rzeczy to mo偶e warto zaszy膰 si臋 w domu i z niego nie wychodzi膰.
Radz臋 wy艂膮czy膰 tv, nie je藕dzi膰 warszawskimi autobusami i od czasu do czasu przeanalizowa膰 to co chcia艂o by si臋 napisa膰, a 艣wiat stanie si臋 bezpieczny
Nie wiem o c馃がj Ci chodzi w usa w wi臋kszo艣ci stan贸w jest dost臋p do broni i troch臋 nagrywaj膮, ba w pislandi te偶 jest dost臋p do broni "czarnoprochowej" i jako艣 z ni膮 nie nagrywa. Poza tym nawet gdyby nagrywwa艂 to ma do tego pe艂ne prawo Wi臋c mo偶e rozja艣nisz sk膮d ten j馃がy niepok贸j u Ciebie ?
Poniewa偶 偶yje na tym 艣wiecie 32 lata podobnie jak Ty i na swojej drodze spotka艂em wielu 艣wir贸w i pojeb贸w, kt贸rzy wed艂ug mnie nie powinni mie膰 nawet prawa u偶ywa膰 procy.
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie mrozi krew w 偶y艂ach perspektywa wariat贸w chodz膮cych po ulicach z giwerami, kt贸rym nagle mo偶e w艂膮czy膰 si臋 tryb "robienia hardcoru" za艂膮czony tym 偶e mam np. 偶贸艂te sznur贸wki w adidasach.
I nie przekonuj mnie tym 偶e sam mog臋 nosi膰 glocka za dup膮, bo na prawd臋 wola艂bym do nikogo nie strzela膰, nawet w samoobronie.