Tusk to j馃がa szmata kt贸ra daje dupy za dwa piwa, Komorowski to jego suka kt贸ra spe艂nia wszystkie rozkazy swojego pana. PO to jedna wielka banda sk馃がieli i nic tego nie zmieni.
Kaczy艅ski z kolei to cz艂owiek chory psychicznie. I ja to ju偶 k馃がa m贸wi臋 powa偶nie, ten cz艂owiek powinien i艣膰 si臋 leczy膰 bo jest pop馃がlony. Odj馃がo mu po 艣mierci brata bli藕niaka i nie ma co temu zaprzecza膰. Na pocz膮tku by艂o mi go 偶al, bo to na pewno wielka tragedia, ale teraz, po tym co on k馃がa odp馃がla doszed艂em do wniosku, 偶e p馃がli膰 go. Jak jest taki zj馃がy psychicznie to niech si臋 trzyma od polityki z daleka.
A PiS to banda oszo艂om贸w, poj馃がych fanatyk贸w religijnych, wiernych swojemu poj馃がemu wodzu, wi臋c ich te偶 j馃が pies chory na AIDS z rakiem prostaty i wodog艂owiem.
JKM z kolei to kolejna polityczna prostytutka z syndromem Palikota, potrafi jedynie robi膰 z siebie pajaca (no kto偶 k馃がa przy zdrowych zmys艂ach zak艂ada gigantyczn膮 much臋, goli 艂eb na 艂yso i nosi w膮sy kt贸re Pi艂sudskiego przyprawi艂yby o kompleksy?) wi臋c te偶 jest c馃がja warty. Jedyna r贸偶nica mi臋dzy nim i Tuskiem jest taka, 偶e Tusk wystawia sw贸j wyj馃がy odbyt w stron臋 doros艂ych, a JKM pr贸buje przekupi膰 m艂odzie偶 i g艂osi chwytne hase艂ka kt贸re ci ch臋tnie pod艂apuj膮 i za艣miecaj膮 internet newsami na jego temat.
Tyle je艣li chodzi o polityk臋. I je艣li ju偶 k馃がa naprawd臋 musicie mnie zaszufladkowa膰 to dodam jeszcze 偶e jestem satanist膮, czytam Bibli臋 Szatana i mam pentagram.
Jeszcze jakie艣 k馃がa pytania?!