Podczas koncertu Mozila w Liverpoolu, dwie naj🤬e laski zaczęły się głośno zachowywać jednocześnie przeszkadzając innym. Mozil postanowił grzecznie panie wyprosić.
dziś rzuciłem okiem na "fakt" ( leżał na stoliku u dziadka, żeby nie było;P) i tam opisano to zdarzenie zupełnie inaczej: mozil obrażał Polaków na koncercie, a kiedy zwrócono mu uwagę kazał wyp🤬alać 2 kobietom za drzwi. Aha, i jeszcze coś o tym że zażyczył sobie dwa piwa od publiczności (wychodzi na to że to czesiu był pijany ;])
I bardzo dobrze, props dla Czesława za wyj🤬ie tych szmat co nie potrafią się zachować. Mam ochotę zrobić tak samo gdy jadę w autobusie lub kolejką a jakieś k🤬y odbierają telefon i gadają na głos jak u siebie w domu, k🤬y trochę szacunku i kultury !
W Poznaniu też kazał wyp🤬alać jakiemuś pseudopunkowi. Koleś cały czas darł morde, że chce "maszynke do świerkania". Czesiek najpierw trochę go wyśmiał, a potem serio się już podk🤬ił. A zespół zagrał "maszynkę" zaraz jak tamten wyszedł za drzwi, żeby jeszcze to słyszał
P🤬lić Cześka. Kawał kretyna. Ja bym na miejscu tej panienki nie marnował swojego czasu na Cześka.
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.