No bo, k🤬a bez przesady.
Taki kawał ktoś kiedyś umieścił na stronie a tu odziwo jest czarny ż🤬d

(Link do tematu w którym twierdzą ze jest ż🤬dem:D )
polskawalczaca.com/viewtopic.php?p=9548&sid=0985604b444f8deabb9e61e0ddc49b77
a co ci to k🤬a przeszkadza,POp🤬lony jestes i tyle,wyjdź czasem z domu a nie k🤬a 24h na kompie i drzesz ryja" daj .bana daj bana ".przynajmniej koleś coś reprezentuje i sie nie wstydzi a ty co k🤬a??
on pewnie jest Młódzieży Wszechpolskiej i pan Romek mu tak kazał...
a co ci zydzrobil??
LOL, Proszę nie łączcie mnie z tym głąbem Giertychem, Pissem czy czymkolwiek, za dużo TV oglądacie. Ż🤬dów widziałem na żywo, mam w mieście jedną synagogę... niestety. Nie mówię też, że każdy ż🤬d jest zły, spora część nikomu zła nie czyni, ten tutaj pewnie też, oni są po prostu takimi jebniętymi fanatykami jak mohery, a ich jakoś nikt nie broni, wręcz odwrotnie, a się założę że ta sekta zwana Katolicyzmem miała większy wpływ na dzieje Polski niż ż🤬dzi. Zauważ też, koleś napisał że kocha Izrael, państwo o ustroju policyjnym, nacjonalistyczne, napisał też ,że czuje się polakiem i ż🤬dem jednocześnie, przecież to hipokryzja. Więc proszę cię człowieku nie p🤬l mi tu TVNowskiej propagandy. Zarzucasz mi, że nic sobą nie reprezentuje a sam wytykasz mi bezpodstawnie jakieś związki z Giertychem, pewnie zaraz wyskoczysz z neo nazimem i UPR
Zastanawia mnie też te wytluszczone "PO" czyżby przedstawiciel elektoratu Pissu?
Hail Kaczory
zgadzam sie z Dzikiem, a po za tym zydow nikt ich nie toleruje bo ich mentalnosc to wladza i inne p🤬ly pchaja sie gdzie sie da a pozniej do wladzy dojsc i zniszczyc dany kraj oni tak zawsze robili, robia i beda robic, nigdy nie zyli w jednym miejscu w tym ich swoim "kraju" zawsze sie porozłaza po swiecie to jest ich cicha walka z niewiernymi, ludzie obudzcie sie ta "pseudoTolerancja" zniszczy nasz kraj i przyszłosc naszych dzieci...
zgadzam sie z Dzikiem, a po za tym zydow nikt ich nie toleruje bo ich mentalnosc to wladza i inne p🤬ly pchaja sie gdzie sie da a pozniej do wladzy dojsc i zniszczyc dany kraj oni tak zawsze robili, robia i beda robic, nigdy nie zyli w jednym miejscu w tym ich swoim "kraju" zawsze sie porozłaza po swiecie to jest ich cicha walka z niewiernymi, ludzie obudzcie sie ta "pseudoTolerancja" zniszczy nasz kraj i przyszłosc naszych dzieci...