Nie twierdze że lubie c🤬tych, ale po wybraniu skrajnych wypowiedzi idotów od nas w stylu "dzieci szukają miłości więc same są sobie winne" wcale nie wyglądałoby to lepiej...
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.NieWiemZeWiem - typowy przykład Polskiego katolika.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Chrześcijaństwo ma dowód istnienia Jezusa jako człowieka któy chodził i mówil ludziom aby k🤬a byli do c🤬ja Pana normalni!
Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. I jeśli prawa twoja ręka jest ci powodem do grzechu, odetnij ją i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało iść do piekła.
Owszem, jest parę fajnych rzeczy jak na przykład system bankowy, w którym eliminuje się procenty i spekulacje
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Możecie mnie zj🤬 ale tak sobie myślę że z chrześcijaństwem było podobnie. Też za średniowiecza p🤬lili głupoty o płaskiej Ziemi w centrum Wszechświata, a jak ktoś powiedział inaczej dobierali mu się do dupy, wszystko co niezrozumiałe wyjaśniali jakimiś głupotami z książki. Może religia c🤬tych też kiedyś dorośnie i odpuści branie bredni Koranu dosłownie. A może rozp🤬olą cały świat w imię Allaha. C🤬j to wie.
podpis użytkownika
ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare gratyTa religia istnieje od kilku tysięcy lat. Przez dłuższy okres swojego istnienia miała dużo wyznawców. Ale dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu wobec niej. Oni byli zawsze w Europie. Komu zależy na tym, żebyśmy ich nienawidzili?
Jakby nie patrzeć islam jest tych kilka wieków wstecz w stosunku do chrześcijaństwa i jest w tej chwili mniej więcej na poziomie krucjat.
Możecie mnie zj🤬 ale tak sobie myślę że z chrześcijaństwem było podobnie. Też za średniowiecza p🤬lili głupoty o płaskiej Ziemi w centrum Wszechświata, a jak ktoś powiedział inaczej dobierali mu się do dupy, wszystko co niezrozumiałe wyjaśniali jakimiś głupotami z książki. Może religia c🤬tych też kiedyś dorośnie i odpuści branie bredni Koranu dosłownie. A może rozp🤬olą cały świat w imię Allaha. C🤬j to wie.
"Co było a nie jest nie pisze się w rejestr..."
To może w ramach tolerancji międzykulturowej cofnijmy się mentalnie o 600 lat, odrzućmy wszystkie zdobycze [s]techniki[/s] szatana, no może z wyjątkiem AK-47 i innych, bo za dobrze się nimi niewiernych zabija...
Jeszcze jakbyś powiedział co to ma wspólnego z tym co napisałem
Chrześcijaństwo to to samo gówno co islam, wywodzi się z tego samego rejonu świata, ponad 1000lat temu wjechali do nas i okupują europę do dziś, islamiści robią dokładnie to samo co KK, zmieniły się tylko metody, bo i czasy są inne.